טיול יין וקולינריה – יוון

בהדרכתם של אביבית פריאל וגיא הרן

בתאריכים 21 עד 25 במאי, 2024
אנו נרגשים משיתוף הפעולה המיוחד עם אביבית פריאל – השפית והבעלים של מסעדת ה"אוזריה" בשוק לוינסקי.
האישה שחולמת ויוצרת אוכל כבר קרוב ל 30 שנה, הביאה בשורה חדשה ורעננה לאוכל הים תיכוני בישראל. אביבית, שהתרבות וסגנון הבישול היווניים קרובים לליבה, תוביל אותנו יחד גם גיא הרן, איש היין, המייסד והבעלים של חברת Vinspiration, לחוויה בלתי נשכחת. מסע שייקח אותנו מאתונה התוססת ועד הפלופונס, האזור שנחשב ליוון המיתולוגית. נכיר את האזור שבו גידלו לראשונה בעולם ענבים לטובת ייצור יין ונגלה מורשת יין עשירה, מרובת טכניקות ייחודיות וזני ענבים אופייניים רק לה. נהנה מהמטבח המקומי המרתק, המתהדר במסורת ארוכת שנים ושימוש בחומרי גלם טריים ואיכותיים.
זו הזדמנות מיוחדת להכיר יעד מרתק, הטומן בחובו היסטוריה עתיקה, נופים כפריים וציוריים וגם עירוניים ומודרניים, אדריכלות מימי הביניים, וקו חוף יפהפה המנצנץ את מימי הים התיכון. נפגוש יצרנים מקומיים של יין, אוזו ושמן זית, שפים מקומיים וחוויות קולינריות בלתי נשכחות.
 

עיקרי הטיול

  • טיסה ישירה, סדירה, במחלקת תיירים
  • 4 לילות במלון 4 כוכבים ע"ב זוג בחדר + ארוחות בוקר
  • סדנת בישול
  • סיור תרבות וקולינריה באתונה
  • ביקור יצרנית ארטיזנלית של שמן זית
  • ביקורים וטעימות ביקבים
  • ביקור וטעימות במזקקת אוזו
  • סיור חיי לילה באתונה
  • שיט וביקור במבצר יפייפה
  • סיור אופניים סביב האקרופוליס
  • מפגש מקדים בישראל

    מחיר לנרשמים עד ה 29.2.24–  2,980€
    מחיר מלא – 3,300€
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share