טיול קולינריה ויין – פיימונטה
האלגנטיות של צפון איטליה
עיקרי הטיול
-
טיול בהובלתם של אפרת אנזל ואורן לוקסנבורג
-
מדריך ישראלי מומחה יין והאזור – אביתר ברעם
-
טיסה ישירה, סדירה, במחלקת תיירים
-
5 לילות במלון 4 כוכבים ע"ב זוג בחדר + ארוחות בוקר
-
3 ארוחות צהריים – כולל יין
-
2 ארוחות צהריים ביקבים – כולל יין
-
3 ארוחות ערב כמפורט בתוכנית הטיול – כולל יין
-
ארוחת ערב במסעדת מישלן – כולל יין
-
ציד פטריות כמהין
-
ביקור באוניברסיטת מדעי הגסטרונומיה בברה
-
ביקור וטעימה במזקקת גראפה
-
מפגש מקדים ומסכם בישראל
-
עד 17 משתתפים