העוצמה של הטבע, הסיפורים והאנשים שמאחורי היין, הטעמים, הצבעים והריחות, ממלאים את הנפש והחושים באנרגיה ומאפשרים הפסקה במרוץ של החיים ונשימה של אוויר הרים ועמקים צלול ויין.
אנחנו מאמינים שכדי באמת להכיר אזור יין, להבין את הקולינריה המקומית ולהעשיר את עצמנו – צריך לצאת לשטח ולפגוש את האנשים שמאחורי העשייה. אומרים שהדשן הטוב ביותר של הכרם הוא טביעות רגליו של הכורם; אנחנו מבקשים להוסיף ולומר שהתבלין שהופך יינות טובים למעולים, הוא החיבור והקישור עם כל מה שהפך את אשכולות הענבים למשקה שראוי לאצור בבקבוק.
אחרי אין ספור טיולי יין וקולינריה ברחבי העולם החלטנו להקים חברה שמתמחה בלהביא אתכם אל אזורי היין הטובים והיפים בעולם, לטעום וללגום, להריח ולפגוש והכל בקצב שמתאים לכם ובשילוב המושלם של יין, אוכל ואנשים.