Viré-Clessé - Viré by Aurélien IBANEZ

טיול קולינריה ויין – בורגונדי

בהובלתו של דוד קישקה

בתאריכים 4 עד 9 בנובמבר, 2024
אנו מתרגשים משיתוף הפעולה המיוחד עם חבר ותיק, איש הקולנריה דוד קישקה, בטיול לאחד היעדים המרתקים בטעמם. דוד חוקר ונושם את עולם האוכל הצרפתי, וטיול בהדרכתו הוא חלום לחובבי המטבח הזה.
הצטרפו אלינו למסע חושי אל בורגונדי, דרך כרמים ציוריים, עיירות מקסימות מימי הביניים, ארכיטקטורה מרשימה, היסטורית יין מפוארת, וגסטרונומיה משובחת ועשירה.
בורגונדי, מאזורי היין המוערכים בעולם, בית הגידול של כמה מהיינות הנחשקים ביותר. אך לא רק. הוא נחשב גם לאחת מבירות הקולינריה הצרפתית! תענוג גסטרונומי המורכב ממנות מסורתיות עשירות, מבוססות תוצרת מקומית המשקפות קשר עמוק לאדמת האזור. נוכל למצוא מנות קלאסיות כגון ביף בורגיניון, קוק אה ואן, ואסקרגו, דליקטסים משובחים, ושפע של מסעדות מעולות. משאבלי, דרך חבל הזהב של בורגונדי וחזרה לפריז, נבקר בעיירות קסומות, נפגוש יצרנים מקומיים ונכיר לעומק את המסורת הקולינרית המסקרנת ומעוררת התיאבון של האזור המופלא הזה. זה יהיה הזמן המושלם לצאת לציד פטריות כמהין עם צייד מקצועי וכלבו המאומן, נתנסה בסדנת בישול מקומי, נצא לסיורים קולינריים ונתור אחר המעדנים המקומיים, כמו חרדל הדיז'ון ועוגת הנאנט המפורסמת, נטעם מנות מסורתיות, ונהנה מחוויה יוצאת דופן במסעדת מישלן. נבקר באפלסיונים הידועים אשר העניקו לאזור היין את המוניטין שלו, ונטעם את היינות המעולים והייחודיים לאזור.
מובטחת לכם חוויה מרתקת, מלאת טעמים וצבעים.

עיקרי הטיול

  • ביקור וטעימות ביקבי איכות מקומיים
  • טיול אופניים בכרמים
  • ארוחות במסעדות מסורתיות ומיוחדות
  • ארוחה במסעדת מישלן
  • ציד פטריות כמהין
  • סדנת בישול מקומית
  • ביקור וטעימות אצל יצרן גבינות מקומי
  • ביקור וטעימות במפעל לייצור חרדל
  • ביקור במרכז הבינלאומי לגסטרונומיה ויין בדיז'ון
  • סיור קולינרי בפריז
  • לינה במלונות 4 כוכבים
  • טיסה ישירה סדירה
  • הסעה צמודה
  • קבוצה קטנה עד 18 משתתפים
מחיר לנרשמים עד ה 30.6.24–  3,800 €
מחיר – 4,150 €
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share