טיול קולינריה ויין – פיימונטה
בהובלתם של אנזל ולוקסי
עיקרי הטיול
-
טיול בהובלתם של אפרת אנזל ואורן לוקסנבורג
-
טיסה ישירה, סדירה, במחלקת תיירים
-
קבוצה קטנה ואינטימית – עד 20 משתתפים
-
5 לילות במלון 4 כוכבים ע"ב זוג בחדר + ארוחות בוקר
-
2 ארוחות צהריים במסעדות – כולל יין
-
ביקור ביקב, כולל הדגמת בישול מסורתי וארוחת צהריים
-
3 ארוחות ערב כמפורט בתוכנית הטיול – כולל יין
-
ארוחת ערב במסעדת מישלן – כולל יין
-
ביקור וטעימות במחלבה ויצרן גבינות ארטיזנלי
-
ביקור וטעימות בחנות ומרתף יישון גבינות
-
ציד פטריות כמהין ולאחריו סדנת בישול עם כמהין וארוחת צהריים
-
ביקור יצרנים ארטיזנליים של קרמה דה נוצ'ולה וגריסיני
-
ביקור מודרך באוניברסיטת מדעי הגסטרונומיה בברה
-
ביקור וטעימה במזקקת גראפה
-
מפגש מקדים בישראל