טיול קולינריה ויין – פיימונטה

בהובלתם של אנזל ולוקסי

בתאריכים 26 בפברואר עד 2 במרץ, 2024

עיקרי הטיול

  • טיול בהובלתם של אפרת אנזל ואורן לוקסנבורג
  • טיסה ישירה, סדירה, במחלקת תיירים
  • קבוצה קטנה ואינטימית – עד 20 משתתפים
  • 5 לילות במלון 4 כוכבים ע"ב זוג בחדר + ארוחות בוקר
  • 2 ארוחות צהריים  במסעדות – כולל יין
  • ביקור ביקב, כולל הדגמת בישול מסורתי וארוחת צהריים
  • 3 ארוחות ערב כמפורט בתוכנית הטיול – כולל יין
  • ארוחת ערב במסעדת מישלן – כולל יין
  • ביקור וטעימות במחלבה ויצרן גבינות ארטיזנלי
  • ביקור וטעימות בחנות ומרתף יישון גבינות
  • ציד פטריות כמהין ולאחריו סדנת בישול עם כמהין וארוחת צהריים
  • ביקור יצרנים ארטיזנליים של קרמה דה נוצ'ולה וגריסיני
  • ביקור מודרך באוניברסיטת מדעי הגסטרונומיה בברה
  • ביקור וטעימה במזקקת גראפה
  • מפגש מקדים בישראל
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share