למרגלות האלפים, שוכן אזור היין והקולינריה האלגנטי והמוכר ביותר בעולם בשמו הציורי, פיימונטה. מקום עלייה לרגל לכל חובבי יין וקולינריה. פעם בשנה, בעיצומה של התחדשות ופריחה אביבית, הגפנים מתמלאות אשכולות עסיסיים, לכל כיוון שנביט, נראה אותן בשיא הדרן, מתפרשות על מרבדי כרמים אינסופיים בכפרים האגדיים באיטליה – ברולו וברברסקו. לאחר החורף הגשום, זה יהיה הזמן המושלם לצאת לציד פטריות כמהין ביער, יחד עם צייד מקצועי וכלבו המאומן. בטיול הקרוב נזכה גם לבשל ולהנות מסעודת גורמה ביתית, בתיבול פטריות כמהין משובחות שנקטפו זה הרגע.
בואו איתנו ליעד שהוביל את מהפכת ה Slow food העולמית – קולינריה מקומית מעולה, מהטובות בעולם, מחכה לכם. זו הזדמנות נדירה להגיע לפיימונטה עם סומלייה ואיש יין ואירוח כמו אביתר ברעם.
מובטחת לכם חוויה מרתקת, מלאת הומור, יין משובח וקולינריה פיימונטזית במיטבה.
עיקרי הטיול
- מדריך מומחה יין והאזור – אביתר ברעם
- טיסה ישירה, סדירה, במחלקת תיירים
- 5 לילות במלון 4 כוכבים מפנק במיקום מושלם
- ביקור במיטב הכפרים והיקבים בברולו וברברסקו
- טעימות של יינות מובחרים מהאזור
- חוויות קולינריות בלתי נשכחות בבית ה Slow Food הבינלאומית
- צייד פטריות כמהין
- ביקור וסעודה אצל יצרן נקניקי איכות
- ביקור וטעימות אצל יצרן גבינות ארטיזנלי
- טיול כוכב
- טיול מצומצם ואינטימי – עד 14 משתתפים