מזקקות

אומנות הזיקוק ובירות ארטיזנליות

בכל טיול יין וקולינריה מתחשק גם להכיר עוד משקאות ושיקויים מקומיים. מדי פעם לעשות הפוגה מהיין ולטעום תזקיקים מצויינים מבוססי חומרי הגלם האזוריים. 
אוזו, קוניאק, וורמוט, וויסקי, גראפה ועוד רבים וטובים הם ההופכים ארוחה למופת, כזו המציעה אפריטיף ודיגסטיף מותאם. 
בחופשה הבאה שלכם אתם מוזמנים להכיר מקרוב את הליקרים המעניינים ביותר בעולם. לבקר ולטעום בבתי מזקקות ומשקאות אלכוהול שיוסיפו לטיול שלכם מימד נוסף. 
ולאוהבי הבירות הארטיזנליות, אנחנו מאושרים שכמעט בכל אזור יין יש גם יצרני בירות ברמה גבוהה שביקור בהם הוא בגדר חובה. 
משך הסיור כשעה וחצי, חוויה מושלמת לקבוצות וזוגות.

מעוניינים לשמוע עוד על הטיולים שלנו ועל החוויות שאנחנו מציעים.
כתבו לנו ונשמח לדבר

יעדים נוספים עם אותה החוויה